Välsmakande avbrott på arbetsdagen.

Husmanskost med en kött- och en fiskrätt varje dag och stort salladsbord.

Måndag

STÄNGT

Tisdag

Korvstroganoff serveras med ris, gräddfil och persiljehack.

Örtbakad lax serveras med dillstompad potatis och en kall örtsås.

Onsdag

Köttbullar & potatismos serveras med gräddsås, lingonsylt och inlagd gurka.

Pocherad torsk serveras med potatismos, vitvinssås samt grillad citron.

Torsdag

Långbakad karré serveras med klyftpotatis, rostad timjan sås och kokta grönsaker.

– Älvsmagasinets klassiska fisksoppa serveras med aioli och dillcremé.

Fredag

Pannbiff med kokt potatis serveras med stekt lök, rårörda lingon och pressgurka.

Fishtaco serveras med mango och avokadosalsa, grönsaker och sirrachamajonäs.

Veckans vegetariska

Vegetarisk lasagne serveras med syrad rödlök, ört creméfraiche samt tillbehör från salladsbuffén.


99 kr inkl. Sallad, måltidsdryck, kaffe & kaka.

Vardagar 11:00-14:30


Vid eventuella frågor angående allergier fråga personalen

SMAKLIG MÅLTID!