Låt oss fixa maten och ta hand om disken.

Vi kan erbjuda catering för de tillfällen när du själv inte vill stå i köket. Låt vår professionella personal ordna allt från mat till servering och DJ. Dessutom har vi även uthyrning av porslin så att din bjudning kan bli så trivsam som du tänkt dig. 

Vi anpassar allt för att passa just dina behov och önskemål, kontakta oss gärna för offert och mer information!

Minimum för att beställa samtliga bufféer är 15 personer. Minimum för att beställa flerrättsmeny är 15 personer, vid val av samma rätt. Angivna priser är per person. 

Nedan finner du exempel på menyer.

Grillfest vid älven 215:-
Helgrillad fläskfile med balsamicomarinad. Honung och chilimarinerad kyckling. Stor grönsallad med melon och fetaost. Örtpotatissallad. Grillad majs med chili- och koriandersmör. Coleslawmed smak av apelsin. Kryddig ananas i vin. Guacamole. Hickory Barbecue-sås. Blue cheesedressing.

Älvsmagasinets lilla festbuffé  169:-
Parmesanbakad kyckling. Fat med salami och lufttorkad skinka. Pastasallad med basilika, soltorkad tomat och ruccula. Fransk potatissallad. Ceasarsallad med cocktailtomater och rostade chashewnötter. Fetaostcrême. Tzatziki. Tapenad.

Älvsmagasinets stora festbuffé 215:-
Kyckling med parmesan och bacon.Dubbelmarinerad kall fläskfilé med citron och timjan. Fat med salami och lufttorkad skinka. Pastasallad med basilika, soltorkad tomat och ruccula. Fransk potatissallad. Ceasarsallad med cocktailtomater och rostade chashewnötter. Fetaostcrême. Tzatziki. Tapenad. Hummus. Marinerade oliver, blandade sorter.

Fiskarn 205:-
Apelsinbakad lax dekorerad med klippt gräslök. Plocksallad med ruccola, grapefrukt, rödlök och riven västerbottenost. Räkpasta med smak av lime och vitlök. Saftig svamppaj. Skaldjurscheesecake med sting. Romsås. Örtcrême. Dillpicklade grönsaker.

Du mår som du äter! 205:-
Rå broccoli med citron, olivolja och granatäpple. Sesam- och ingefärskryddad lax. Honungsmelon serverad med parmaskinka. Ugnsrostade medelhavsgrönsaker. Bulgursallad med svamp. Spenat och rödbetspesto. Kakao- och chilikryddat kycklingbröst. Plocksallad med körsbärstomater, haricots verts och rödlök. Tre sorters bönor med apelsin. Hummus. Tzatziki på kvarg. Ratatouille.

Italienska buffén 215:-
Pastasallad på fusilli med cocktailtomater, basilika och rostade pinjenötter. Grissini. Tomat och mozzarellasallad med basilika. Fläskfilé vitello tonnato. Prosciutto salame Milano. Ruccolacrême Tallegio med fikonmarmelad. Melonfat.

Vegetariska menyn 165:-
Ugnsrostade rotfrukter,Medelhavsgrönsaker, Stekt halloumi med Italiensk vinägrett, Kikärtsbiffar med smak av ingefära och chili, Ratatouille, Tomat och mozzarella sallad, Tapenad, Hummus, Stor grönsallad, Tryffelmajonäs, Fetaostcremé, Focaccia, vispat smör

Hummersoppa 155:-
med vit sparris, hummer och dragon

Kräftsoppa  129:-
med västerbottenpastej

Sallad på rökt anka 125:-
med ingefärsäpplen, mungbönor samt sherry- och sojavinägrett 

Rökt majskycklingbröst 118:-
med Waldorfsallad och Roquefortost 

Råbiff 129:-
med rödbetor, kapris, äpple, pepparrot samt senapscrême 

Räkcocktail 115:-
med avokado, mango och gurka (chili-, lime- och korianderdressing) 

Västerbottenpaj 119:-
med löjrom, fänkål och silverlökscitronette 

Carpaccio 132:-
med tryffelmarinerad kronärtskocka, parmesanost, ruccola och rostade pinjenötter 

Skaldjurscheesecake med sting 115:-

Toast skagen 115:-
med rödlök, citron, sallad och toppad med löjrom 

Majskycklingbröst 225:-
med dragonbakad plommontomat, grillad vit sparris och murkelsås 

Helstekt kalvytterfilé 235:-
med honungsglaserade morotsskott, shiitakesvamp, bondbönor, blomkålscrême samt currydoftande kalvsky 

Hjortinnanlår 235:-
med kantarell- och äppelpytt, honungsrostad palsternacka och rosmarinsås 

Knaperstekt ankbröst 239:-
med tryffelrödbetor, jordärtskockcrême samt portvin- och rosmarinsås 

Helstekt oxfilé 255:-
med baconlindad haricots verts, grillad tomat och grönpepparsås 

Sesambakad torskrygg 245:-
med ingefärssyrade bondbönor, sparris och paksoykål samt brynt smör och sojadressing 

Kräftfylld rödtunga 255:-
med spetskål och kantareller i skaldjurssås 

Bouillabaisse (fiskgryta) 235:-
med aioli och krutonger 

Rabarber- och jordgubbspaj 70:-
med vaniljcrême 

Crême Brûlée 79:-

Lakritspannacotta 70:-
med limedoftande päronsallad

Chokladpannacotta 70:-
toppad med krispig daim och färska bär 

Kladdkaka 74:-
med Baileysgrädde samt en jordgubbskompott 

Blåbärscheesecake 79:-
med riven vitchoklad